Okulumuz Hakkında

Gökova Salih Güneyman İlkokulu
GÖKOVA MAH. CUMHURİYET CAD. NO: 51/1 ULA / MUĞLA
(0252) 246 60 09
0 252 246 63 61
https://gokovasalihguneymanilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Eğitim-öğretimde kaliteyi en üst seviyeye çıkarmaktır. Gelecekte; Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, Her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, Hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanıldığı, Çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, Tedarikçilerle karşılıklı güvene dayalı iş birliklerin oluşturulduğu, Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, Verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir okul olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi; ilgi ve kabiliyetleri doğrultusunda sosyal, kültürel, fiziksel, psikolojik ve ahlaki yönden bir bütün olarak geliştirmektir. Millî eğitimin temel amaçları doğrultusunda; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerin 21. yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek becerileri kazandırmak için vardır.

BAŞARILAR

Öğretmen :10
Öğrenci :116
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :4000
Öğretim Şekli :ÖRGÜN

Öğretim Şekli

ÖRGÜN

Ders Başlama ve Bitiş

08:40-14:15

YABANCIDIL

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

Ataköy ve Çıtlık´tan gelen ortaokul öğrencilerini taşıyan öğrenci servisi vardır.

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Muğla, Marmaris ve Köyceğiz´e ortalama 30 Km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okul Arsası:6685m2. olup, 650m2’sinde yeni okul binası, 450 m2’sinde eski okul binası vardır. Okul Binasının mülkiyeti Özel İdare Müdürlüğüne aittir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları